ЗСУ відбили атаки військ РФ біля шести населених пунктів – Генштаб

Українські військові за минулу добу відбили атаки російських загарбників біля населених пунктів Стельмахівка Луганської області та Білогорівка, Бахмутське, Первомайське, Невельське і Мар’їнка на Донеччині, повідомляє у фейсбуці Генеральний штаб ЗСУ.

За даними штабу, на Бахмутському та Авдіївському напрямках війська РФ продовжують наступати – з танків та артилерії вони обстрілювали «обʼєкти» біля населених пунктів Спірне, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Авдіївка, Красногорівка, Курахове, Невельске, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області. Завдано авіаударів біля Авдіївки.

А на Куп’янському, Лиманському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник обороняється.

На Херсонському напрямку, за даними Генштабу, противник не припиняє артилерійських обстріли підрозділів наших військ і населених пунктів на правому березі річки Дніпро, зокрема і Херсона.

У штабі повідомляють, що українська авіація протягом поточної доби завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки і 2 удари по позиціях зенітних ракетних комплексів противника.Також українські військові повідомляють про ураження артилерійської системи та одного іншого «важливого об’єкта» військ РФ.

 

leave a reply: