Волонтери повідомили про закриття свого пункту на залізничному вокзалі у Києві

Волонтери з благодійного фонду «Народна платформа «Чисте небо» 29 травня повідомили про закриття волонтерського пункту «Вокзал – Київ», який пропрацював понад 4 роки.

Як повідомила Радіо Свобода керівник «Чистого неба» Світлана Шеповалова, волонтерський пункт відвідували щодня близько трьохсот учасників бойових дій. Але з 2017 року кількість відвідувачів зменшилась, тому волонтери ухвалили рішення використати фінансові і людські ресурси, які ішли на підтримку волонтерського пункту, на розробку і здійснення нового проекту.

«Часи змінюються разом із запитами. Наш ресурс та набутий досвід знадобляться в іншому напрямку, більш корисному для суспільства у цей час. Наша команда розробляє концепцію нового проекту, який ми плануємо презентувати восени цього року», –  повідомила Шеповалова.

У волонтерському пункті на вокзалі у Києві бійці могли перепочити в очікуванні поїзда, поїсти, а також отримати юридичну консультацію (двічі на тиждень до пункту приходили правники).

Крім Києва, подібні волонтерські пункти були відкриті в інших містах України – у Дніпрі, Запоріжжі, Миколаєві. Одесі та Харкові.

leave a reply: