У СБУ не розслідують шахрайську схему, яку приписують структурі, що базується у Києві

У СБУ не розслідують шахрайську схему, у центрі якої фігурує так звана Milton Group, структури, яка має свій оперативний центр у Києві. Про це відомство повідомило 16 березня у відповідь на запит Радіо Свобода.

«Станом на дату запиту (10 березня – ред.) кримінальні провадження за викладеними у запиті обставинами слідчими органів безпеки не розслідуються і не розслідувалися», – мовиться у повідомленні.

Міністр закордонних справ Швеції Анн Лінде під час візиту до Києва та зустрічі з українськими високопосадовцями 2 березня закликала владу України розпочати розслідування шахрайської схеми вартістю у 70 мільйонів доларів, яка, за словами шведського міністра, спричиняє до шахрайства в «індустріальних масштабах».

Увагу до цієї схеми привернув шведський часопис Dagens Nyheter, який оприлюднив документи, пов’язані з діяльністю так званої Milton Group, структури, яка має свій оперативний центр у Києві, і ошукує тисячі жертв у різних країнах світу, обіцяючи клієнтам інвестиційні схеми, які нібито мають надавати великий прибуток у криптовалюті.

leave a reply: