Росія продовжує наступ на п’яти напрямках і збільшує кількість військових – Генштаб ЗСУ

Росія зосереджена на наступальних діях на п’яти напрямках на сході України і збільшує кількість військових, повідомляє у зведенні Генеральний штаб ЗСУ.

«Російська Федерація продовжує вести повномасштабну збройну агресію проти України. Основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках, збільшує чисельність особового складу», – йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на півночі – на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках – без змін, противник і надалі зберігає військову присутність поблизу державного кордону України, проте ознак формування його наступальних угруповань не виявлено.

На Бахмутському напрямку противник продовжує атакувати позиції українських військ поблизу населених пунктів Оріхово-Василівка, Дубово-Василівка, Берхівка, Ягідне і Бахмут, активно веде повітряну розвідку для коригування вогню артилерії, додають у штабі.

А на Авдіївському та Шахтарському напрямках, як повідомляють у Генштабі, російські війська вели безуспішний наступ поблизу Новобахмутівки, Водяного, Невельського, Мар’їнки та Пречистівки, а також з артилерії обстріляли близько 20 районів населених пунктів.

 

leave a reply:

Discover more from REPOSTUS

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading