Генштаб ЗСУ про ситуацію на фронті: війська РФ вели наступальні дії на двох напрямках, безуспішно

Російські війська вели безуспішні наступальні дії в районі Сеньківки та Богданівки на Куп’янському та Бахмутському напрямках, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, 

«На Авдіївському напрямку під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники продовжують стримувати наступ російських військ в районі Авдіївки Донецької області. На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі міста Мар’їнка Донецької області. Ворог завдав авіаційного удару в районі Новомихайлівки», – йдеться у вечірньому зведенні штабу.

За повідомленням, на Шахтарському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах звільненого Урожайного та Благодатного Донецької області.

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби, додають у Генштабі.

Українська авіація протягом доби завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та один по зенітно-ракетному комплексу.

 

leave a reply:

Discover more from REPOSTUS

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading