50 прокурорів Хмельницької обласної прокуратури оформили інвалідність. Костін ініціював службове розслідування

Генеральний прокурор Андрій Костін підписав наказ про проведення службового розслідування після поширення інформації про отримання груп інвалідності 50 прокурорами Хмельницької обласної прокуратури.

Як повідомив він у телеграмі, службове розслідування охоплюватиме перевірку не лише інформації, яка стосується цієї обласної прокуратури, а й інших органів прокуратури.

Костін додав, що комісія з проведення службового розслідування вже розпочала збір інформації та документів для з’ясування цих обставин.

Раніше журналіст Юрій Бутусов заявив, що 49 прокурорів Хмельниччини, включно з обласним прокурором, оформили інвалідність, за його словами, «дахуючи» корупційну схему Слуги народу Крупи у МСЕК та ПФ».

«Майже всі прокурори Хмельницької області виявились… інвалідами 2-ї групи – згідно з рішенням головного лікаря МСЕК Т.Крупи. І багато років отримували та продовжують отримувати від держави пенсії за інвалідність – згідно з рішеннями начальника Пенсійного фонду О.Крупи», – написав журналіст у своєму фейсбуці.

 

leave a reply:

Discover more from REPOSTUS

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading